Handelsbetingelser

BOOKING

Du booker en fotografering hos mig ved at kontakte mig via min e-mail, tlf. nr., Messenger eller min instagram profil. Jeg holder til omkring Køge, men kører til hele Sjælland. Jeg har selvfølgelig en masse virkelig gode lokationer i og omkring Køge, som jeg bruger hyppigt.

BETALING

Betaling sker via mobile pay. Betaling for selve fotograferingen sker på den aftalte dag for fotograferingen. Efterfølgende redigerer jeg jeres billeder, hvor I herefter udvælger ønskede favoritter. Til sidst betales der cc1for disse via mobile pay.

LEVERING AF BILLEDER

Jeg leverer udelukkende redigerede billeder, det er derfor ikke muligt at modtage rå filer. Billederne repræsenterer min stil, og redigeres og beskæres individuelt.
Jeg færdigredigerer de bedste billeder fra jeres billedeserie, og det er blandt disse I kan udvælge dem i ønsker.
Jeg bestræber mig på, at I får jeres billeder så hurtigt som muligt indenfor 3-5 hverdage, der kan dog i nogle tilfælde forekomme længere leveringstid i højsæsoner.
Billederne leveres i højeste kvalitet, og kan bruges på både sociale medier samt printes i større format.

FORTRYDELSESRET

Fortrydelsesretten frafalder, så snart fotograferingen er påbegyndt. Der er ligeledes ingen returret på de digitale billeder, da disse er fremstillet individuelt til jer, hvorfor varen ikke kan refunderes.

OPHAVSRET/BRUGSRET

Når du modtager dine billeder, har du brugsretten over dem. Du må derfor anvende dine billeder til privat brug, forære dem i gave, printe dem samt dele dem på dine sociale medier. Dog er det
ikke tilladt, at ændrer billederne ved, at tilføre egne filtRE eller lave egen redigering, eller på anden vis lave billederne anderledes end da du modtog dem.
Det er heller ikke tilladt, at lave skærmprint af billeder som deles i fx story eller opslag på IG. Ligeledes må billeder heller ikke screenshottes fra mail osv.
Billederne leveres altid med vandmærke på indtil filerne er udvalgt og tilkøbt. 

FOTOGRAFENS BRUG AF JERES BILLEDER

Som fotograf har jeg ophavsretten over billederne.
Mine sociale medier er en utrolig vigtig del af mit arbejde som fotograf, og mine sociale platforme hvor jeg er synlig, er enormt vigtigt, sa det gør at andre kan følge med i mit arbejde.
Jeg bruger derfor nogle af jeres billeder på mine sociale platforme samt evt. i konkurrencer, hjemmeside og lign. Jeg har dog altid en klar aftale med kunden i forhold til brug af billeder, og jeg accepterer selvfølgelig, hvis offentliggørelse af billederne ikke ønskes.

AFBUD/SYGDOM

Der skal meldes afbud senest 24 timer før fotografering ellers opkræves det fulde beløb for fotografering. Ved sygdom på dagen, opkræves ikke betaling for fotografering.
%d bloggers like this: